De CS10 industriële druktransducer is ontworpen voor veeleisende industriële toepassingen. De CS10 maakt gebruik van MEMS-siliconen rekstrookjes die zijn gemonteerd op een sensorelement van roestvrij staal of een nikkellegering. Hierdoor zijn er geen lekpaden daar het met de vloeistof of gas in aanraking komende delen uit een enkel stuk staal bestaan.

De ASIC-elektronica biedt analoge spanning of 4-20mA loop-powered uitgangssignalen. Er zijn verschillende procesaansluitingen beschikbaar in 17-4PH, 316L of nikkellegering, waaronder Hastelloy C276 en Inconel 718.

Elektrische aansluitingen zijn inclusief kabel of verschillende integrale connectoren. Semi-custom en custom ontwerpen zijn beschikbaar

De CS10 industriële druktransducer is de ideale oplossing voor veeleisende industriële toepassingen waar robuustheid en betrouwbaarheid de hoogste prioriteit hebben. Kies uit verschillende maten schroefdraadaansluitingen, drukbereiken van vacuüm tot 45.000 PSI, verschillende elektrische aansluitingen inclusief integrale kabel of connectoren, bevochtigde materialen om voldoende compatibiliteit te garanderen en verschillende uitgangssignalen. Dankzij dit aanpassingsniveau kan Core Sensors de CS10 aanpassen om vrijwel elke meetuitdaging op te lossen.

Gerelateerde producten