De CS11 compacte media geïsoleerde druksensor is voorzien van een siliconen sensorelement dat wordt geïsoleerd door een met vloeistof gevulde holte. Er zijn configuraties beschikbaar met een millivolt uitgangssignaal en 316L SS bevochtigd materiaal voor compatibiliteit in verschillende media. Met beschikbare druk bereiken van 0-2 tot 2000 PSI is de CS11 een voordelige keuze in toepassingen met minimale installatieruimte.

De CS11 compacte media geïsoleerde druksensor is de ideale sensor voor toepassingen die een klein profiel vereisen met betrouwbare, herhaalbare prestaties. Er zijn schroefdraad loze configuraties met een O-ringafdichting beschikbaar voor eenvoudige installatie in drukverdeelstukken. Een schroefdraadverbinding nodig? Geen probleem! De CS11 kan ook worden geconfigureerd met een procesaansluiting met schroefdraad, zoals 1/4” of 1/8” mannelijke NPT.

De CS11 biedt niet alleen een klein profiel, maar ook hoge prestaties. De druk wordt overgebracht van het 316L SS-membraan naar het sensorelement via een met vloeistof gevulde holte. Dit met vloeistof gevulde ontwerp resulteert in een zeer stabiele en snelle responsdrukmeting over een breed bedrijfstemperatuurbereik.

De CS11 heeft een configureerbaar ontwerp, waardoor brede aanpassingsmogelijkheden mogelijk zijn.

Gerelateerde producten