De CS12 onderdompelbare vloeistofniveau sensoris ontworpen voor toepassingen met vloeistofniveaumeting. Roestvrijstalen (316L en 304) constructie en een ETFE-kabelmantel zorgen voor installatie in een breed scala aan vloeistoffen. Precisie TIG-lassen en een zeer sterke nylon kabelwartel voorkomen dat vloeistoffen de transducer binnendringen. Een ontluchtingsbuis met een grote diameter zorgt ervoor dat de barometrische druk in de sensorbehuizing snel gelijk wordt om nauwkeurige niveaumetingen te garanderen. De CS12 is beschikbaar in verschillende uitgangssignalen, waaronder 4-20mA voor lange afstand en spanningsuitgangen voor laag vermogen, laag stroomverbruik.

De CS12 onderdompelbare vloeistof niveau sensor is de ideale oplossing voor continue vloeistofniveaumeting. Deze transducer is ontworpen met een zeer sterke roestvrijstalen (304 & 316L) metalen constructie uit de 300-serie, een corrosiebestendige ETFE-kabelmantel en een nylon trekontlasting voor compatibiliteit in een breed scala aan vloeistoffen.

De CS12 heeft een configureerbaar ontwerp, waardoor Core Sensors de transducer kunnen afstemmen op de bedrijfsvereisten van uw toepassingen. Heeft u een beperkte spanningsvoorziening op uw installatie? Geen probleem! De CS12 wordt aangeboden in een configuratie met laag vermogen, die kan werken op een niet-gereguleerde voeding van 3-5VDC en die 3mA of minder stroom verbruikt. Extra lange kabel nodig? Geen probleem! Core Sensors biedt zowel standaard als aangepaste kabellengtes, zodat u over voldoende kabel beschikt om uw installatie te vereenvoudigen.

De CS12 Onderdompelbare Druktransducer is ook geweldig voor niet-onderdompelbare toepassingen waar overstromingen een probleem zijn. Terwijl 100 PSI de maximale nominale onderdompeling is, kan de CS12 worden geconfigureerd met drukbereiken boven 100 PSI voor niet-onderdompelbare toepassingen, waardoor een continue drukmeting wordt gegarandeerd, zelfs tijdens overstromingen.

Gerelateerde producten