De CS14 Drukverschil transmitter is ontworpen voor verschillende toepassingen, waaronder filtratie en tankniveaubewaking. Een 316L SS olie gevuld sensorelement biedt uitstekende stabiliteit over een breed bedrijfstemperatuurbereik en biedt tegelijkertijd corrosiebestendigheid tegen verschillende vloeistoffen en gassen. De compacte ontwerpen maken het een perfecte oplossing voor differentiële meettoepassingen in krappe ruimtes. Configureerbare opties omvatten differentiële drukbereiken tot 300 PSI, verschillende spannings- en 4-20mA loop-powered uitgangssignalen en zowel mannelijke als vrouwelijke 1/4″ NPT-procesaansluitingen.

De CS14  Drukverschil transmitter is de ideale oplossing voor differentiële drukmeting in industriële toepassingen zoals filterconditiebewaking, verzegelde tankniveaumeting en stromingsmeting over een opening.

De CS14 heeft een volledig gelast ontwerp zonder interne O-ringen of afdichtingen, waardoor natte/natte, natte/droge of droge/droge toepassingen mogelijk zijn.

Drukverschillen zijn beschikbaar vanaf 1 PSID tot 300 PSID, zowel in unidirectionele als bidirectionele, waardoor de CS14 een uitstekende oplossing is voor een breed scala aan toepassingen.

Gerelateerde producten