De OMD-501X-serie zuurstof analyser is een kleine, compacte 1/4 DIN-paneelmontage-unit met een externe sensorbehuizing. Ontworpen voor installaties voor algemeen gebruik, zoals inerte gloveboxes en O2 / N2-generatoren.

De elektronica is zeer betrouwbaar en zit boordevol functies met een zeer gebruiksvriendelijke menu-interface. Elektronische functies omvatten 4 – 20 mA analoge uitgang, BEREIK ID 1 – 5 VDC uitgang, 2 alarmrelaiscontacten, bi directioneel Modbus RS485 ASCII-communicatieprotocol, meerdere analyse bereiken en een 10 – 28 VDC of 100 – 240 VAC voedingsingang.

De zuurstofsensor is gebaseerd op het galvanische elektrochemische brandstofcelprincipe en wordt in eigen huis vervaardigd volgens een strikte kwaliteitsprocedure. De sensoren zijn op zichzelf staand en er is minimaal onderhoud nodig – het is niet nodig om elektroden te reinigen of elektrolyt toe te voegen. De precisiesensoren bieden uitstekende prestaties, nauwkeurigheid en stabiliteit terwijl ze de verwachte levensduur maximaliseren.

De zuurstof analyser wordt geleverd met meerdere bereiken van 0 – 10 PPM tot 0 – 100%. Optionele sensoren kunnen worden geconfigureerd voor PPM- of Percentage-zuurstofanalyse, er zijn ook sensoren beschikbaar die zijn ontworpen voor inerte of CO2-achtergrondgassen.

Sensorbehuizing is op afstand en bevat een kabel van 1,8 meter. Optionele sensorbehuizingen omvatten KF-40 (inert glovebox) of doorstroombehuizing (6 mm, 1/8″ of 1/4″ compressiebuisfittingen).

Gerelateerde producten