De OMD-525/425-serie is een ingesloten NEMA4X / IP66-eenheid voor wandmontage die is ontworpen voor gebruik buitenshuis.

De elektronica is zeer betrouwbaar en beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke MENU-interface. Elektronische functies omvatten 4 – 20 mA uitgang, BEREIK ID 1 – 5 VDC uitgang, 2 alarmrelaiscontacten, meerdere bereiken en een 12 – 24 VDC of 100 – 240 V AC voedingsingang. en een USB-gegevensregistratiefunctie.

De zuurstofsensor is gebaseerd op het galvanische elektrochemische brandstofcelprincipe en wordt in eigen huis vervaardigd volgens een strikte kwaliteitsprocedure. De sensoren zijn op zichzelf staand en er is minimaal onderhoud nodig – het is niet nodig om elektroden te reinigen of elektrolyt toe te voegen. De precisiesensoren bieden uitstekende prestaties, nauwkeurigheid en stabiliteit terwijl ze de verwachte levensduur maximaliseren.

De zuurstof analyser wordt geleverd met meerdere bereiken van 0 – 10 PPM tot 0 – 100%. Optionele sensoren kunnen worden geconfigureerd voor PPM- of Percentage-zuurstofanalyse, sensoren die zijn ontworpen voor toepassingen met inerte of CO2-achtergrondgassen.

Sensorbehuizing is op afstand en bevat een kabel van 1,8 meter. Optionele sensorbehuizingen omvatten KF-40 (inert glovebox) of doorstroombehuizing (6 mm, 1/8″ of 1/4″ compressiebuisfittingen).

Het hoogtepunt van de geavanceerde set is een USB-uitgang voor datalogging. Het loggen van gegevens kan worden gedaan via een verwijderbare USB-flashdrive en gegevens kunnen met tussenpozen van 1 minuut worden genomen. Op een flashdrive van 8 GB kunnen gegevens meer dan 50 jaar worden opgeslagen.

Gerelateerde producten