Portable PPM Oxygen Analyser met USB Datalogging & Sample System

Southland Sensing Ltd. produceert en verpakt een breed scala aan online zuurstof analyzers, transmitters en draagbare meters voor zuurstof sporen analyse, percentages en zuiverheden. SSO2-analysers zijn uitgerust met een uitgebreid elektronicapakket, inclusief kleurenschermen, USB-flashstations en andere geavanceerde functies.

De OMD-640 Portable ppm oxygen analyser combineert een robuust draagbaar ontwerp met SSO2’s precisie zuurstofsensoren. Het resultaat is een zeer betrouwbaar en kosteneffectief ontwerp met gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. De analyzer wordt geleverd met een 0 – 1 PPM volle schaal laag bereik en een uitneembare USB-stick voor data overdacht en rapportage in .CSV (Excel) -bestandsindeling. Met een 8 GB USB-flashdrive kunt u met een interval van 1 minuut voor 50 jaar data opslaan voor de opslag vol is. De schaalverdeling in het lage meetbereik en de flexibiliteit om eenvoudig toegang te krijgen tot gegevens maakt dat deze analyzer ongeëvenaard is in de markt.

Het display van de analyzer is ontworpen voor gebruik in direct zonlicht. U hoeft geen schaduw op te zoeken of creëren om het scherm te bekijken. De zuurstofsensor die wordt gebruikt in de OMD-640 is gebaseerd op het galvanisch elektrochemische brandstofcel-principe. Alle zuurstofsensoren zijn vervaardigd in huis door Southland Sensing Ltd. onder een strikt kwaliteitsprogramma. De standaardcel (TO2-133) wordt niet beïnvloed door andere achtergrondgassen zoals H2, He of Koolwaterstoffen. De acid cel (TO2-233) werkt goed wanneer zure gassen zoals CO2 of aardgas aanwezig zijn. De sensoren hebben minimaal onderhoud nodig – er is geen noodzaak om elektroden te reinigen of elektrolyt toe te voegen.

Download hier de datasheet: OMD-640 Portable ppm Oxygen Analyser

Gerelateerde producten