De OMD-677 is ontworpen om sporen zuurstof te meten in het gebied van minder dan 1 ppm. De unit combineert een geavanceerde reeks elektronische functies met onze toonaangevende, precisie elektrochemische zuurstofsensortechnologie. Het resultaat is een zeer betrouwbaar en kosteneffectief ontwerp met een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.

De zuurstof meting wordt geleverd met een 0 – 1 PPM volledig laag bereik met een resolutie van 0,001 ppm. De meting kan ook worden geconfigureerd voor 0 – 1 ppm, 0 – 10ppm, 0 – 100ppm, 0 – 1000ppm en 0 – 25% in de modus automatisch bereik of handmatig bereik.

De zuurstof meting biedt de gebruiker 2 verschillende digitale communicatiemogelijkheden, die beide bidirectioneel zijn. Dit komt in de vorm van MODBUS RS485 ASCII of RS232. Alarmfunctionaliteit staat in de weg van 2 volledig instelbare vorm C niet-vergrendelende relaiscontacten. Deze kunnen worden geconfigureerd als NO of NC en kunnen worden ingesteld als HOOG of LAAG met optionele vertragingsmodus. Een stroomstoringsalarm is ook standaard en wordt geleverd als een vorm C ontgrendelingsrelaiscontact. De zuurstofsensor die in de OMD-677 wordt gebruikt, is gebaseerd op het galvanische elektrochemische brandstofcelprincipe. Alle zuurstofsensoren worden in eigen huis vervaardigd door Southland Sensing Ltd. onder een strikt kwaliteitsprogramma.

De standaardcel (TO2-133T) wordt niet beïnvloed door andere achtergrondgassen zoals H2, He of koolwaterstoffen. De optionele zure cel (TO2-233T) werkt goed wanneer zure gassen zoals CO2 of aardgas aanwezig zijn. De sensoren zijn autonoom en er is minimaal onderhoud nodig – het is niet nodig om elektroden te reinigen of elektrolyt toe te voegen.

Gerelateerde producten