Waterstof Genereren

Waterstof is dé missende link in de energietransitie. Het opwekken van waterstof is voor het grote publiek nog erg onduidelijk en ingewikkeld. Het opwekken van waterstof gebeurt door het splitsen van water in zuurstof en waterstof, met behulp van stroom. Dit proces vindt plaats in een elektrolyser.

Adsensys levert modules en complete systemen die uitblinken met unieke kenmerken als schaalbaarheid en efficiëntie. Daarbij komt ook dat de kern van ons systeem volledig recyclebaar is doordat er geen bijzondere metalen worden gebruikt. Doordat de basis van ons systeem in serie wordt geproduceerd, zijn de kosten ten opzichte van andere systemen vele malen lager. Dit maakt het mogelijk om maatwerk systemen te bouwen die precies aansluiten op de wensen van de klant, zonder een volledige engineering te hoeven doen. Dit verlaagt de kosten en zorgt ervoor dat een waterstof generator systeem relatief snel kan worden geïmplementeerd.

waterstof-oplossing

Een uniek pakket aan modules dat feilloos aansluit op uw wensen

Heel plat gezegd kunt u onze waterstof modules zien Zie onze modules als legoblokken: afhankelijk van wat we nodig hebben nemen we de juiste blokken (productie / droging / waterbehandeling / watervoorbereiding) en plaatsen deze in een 19” rek of kast.

De systemen worden onderling verbonden een aangesloten zodat bij oplevering alleen de elektriciteit, water en gaslevering hoeft te worden aangesloten. Wordt het aantal 19” kasten te veel voor een separate ruimte of plaatst u het systeem liever buiten, dan passen we de blokken in een speciale kast voor buiten of in een container met alle benodigde veiligheidsvoorzieningen en aansluitingen reeds voorzien.

Vragen over Waterstof oplossingen?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.