Waterstof Genereren

Waterstof is als het ware een missende link in de energietransitie. Het opwekken van waterstof is voor een groot publiek alleen nog erg onduidelijk en ingewikkeld. Het opwekken van waterstof gebeurt door het splitsen van water in zuurstof en waterstof, met behulp van stroom. Maar hoe een volledig systeem er uit komt te zien en wat er voor nodig is, is vaak onduidelijk.

Adsensys levert modules en complete systemen die uitblinken met unieke kenmerken als schaalbaarheid en efficiëntie. Doordat de kern van ons systeem nagenoeg in serie wordt geproduceerd, zijn de kosten ten opzichte van andere systemen vele malen lager. Dit maakt het mogelijk om klantspecifieke systemen te bouwen die precies aansluiten op de wensen van de klant, zonder een volledige engineering te hoeven doen. Dit verlaagt de kosten en zorgt ervoor dat een waterstof generator systeem relatief snel kan worden geïmplementeerd.

waterstof-oplossing

Een uniek pakket aan modules dat feilloos aansluit op uw wensen

Zie onze modules als legoblokken: afhankelijk van wat we nodig hebben nemen we de juiste blokken (productie / droging / waterbehandeling / watervoorbereiding) en plaatsen deze in een 19” rek of kast. De systemen worden onderling verbonden een aangesloten zodat bij oplevering alleen de elektriciteit, water en gaslevering hoeft te worden aangesloten. Wordt het aantal 19” kasten te veel voor een separate ruimte of plaatst u het systeem liever buiten, dan passen we de blokken in een speciale kast voor buiten of een container met alle benodigde veiligheidsvoorzieningen en aansluitingen reeds voorzien.

Afhankelijk van de benodigde waterstof kan een systeem van bijvoorbeeld 40kW en een waterstof productie van 8Nm3/uur in één dag worden geplaatst en opgestart.

Vragen over Waterstof oplossingen?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.