“ In 2020 stootte de Nederlandse transportsector 22 miljard kilogram CO2-equivalenten aan broeikasgassen uit. Dat is 11 procent van de totale broeikasgasuitstoot door de Nederlandse economie.”

Gebruik van Waterstof voor logistiek en bouwmaterieel

Voor de toepassing van waterstof in mobiliteit wordt veelal gekeken naar de transport en auto sector. Mobiliteit is echter een veel breder begrip en juist in de overige sectoren liggen grote kansen om te verduurzamen met zeer grote voordelen ten opzichte van de nu nog populaire elektrische aandrijvingen.

 

 

 

Over Adsensys

Adsensys levert verschillende innovatieve systemen voor het opwekken van energie met behulp van waterstof uit groene energiebronnen. Daarin zijn wij vakkundig, allround, vooruitstrevend, en werken wij effectief. We leveren complete systemen en/of losse componenten afhankelijk van uw wens en situatie: van benodigde electrolysers tot en met droging en opslag en teruglevering. Of het nu om een klein systeem gaat of een 1MW installatie alles wordt modulair benaderd hierdoor is Snelheid, duidelijkheid en transparantie tijdens een samenwerking bij ons vanzelfsprekend.

Vragen over waterstof oplossingen?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.