Mobiel waterstof tanksysteem

Is het niet mogelijk om uw materieel op locatie te voorzien van waterstof? Vanaf nu wel!

Door middel van een kleine vrachtwagen met daarin een volledige waterstof tankinstallatie en een voorraad waterstof is het mogelijk om naar elke gewenste locatie toe te rijden en direct uw materieel te voorzien van een nieuwe lading waterstof tot een druk van maximaal 500 bar.
Zodra u gereed bent met tanken kunt u naar de volgende locatie of terug om de vrachtwagen van een nieuwe lading waterstof te voorzien voor de volgende tankbeurt.

Benieuwd naar wat dit voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.

Een flexibele waterstof tank oplossing

De mobiele waterstof tankwagen is ontworpen om het gat te dichten tussen de huidige statische tankstations en locaties met interesse in voertuig inzet of materieel waar geen lokale waterstof beschikbaar is.

De kleine vrachtwagen heeft de mogelijkheid om tot ruim 45 kilogram waterstof mee te nemen onder een maximale druk van 500 bar, hiermee is het mogelijk om op elke gewenste locatie uw voertuig of materieel te voorzien van een nieuwe voorraad waterstof zodat de werkzaamheden of het transport ten alle tijden kan door gaan. Zo kunt u eenvoudig het tank systeem vullen op uw eigen locatie door middel van eigen geproduceerde duurzame groene waterstof of uw vult de voorraad aan op een standaard tankstation in uw buurt of onderweg.

 

Vragen over Waterstof oplossingen?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.