Waterstof productie en brandstofcel voor indoor installatie

Volledig modulair op te bouwen waterstof productie systeem tezamen met de mogelijkheid om door de opgewekte waterstof elektriciteit terug te leveren via een geïntegreerde brandstofcel. De cabinet wordt geleverd met alle toebehoren in een 19" kast geschikt voor indoor plaatsing.
maximaal 3 waterstof generatoren met waterstof droger en maximaal twee brandstofcellen kunnen in een enkel cabinet worden ingebouwd.

Aan de basis van al onze systemen staat de AEM waterstof electrolyser van Enapter. Sinds een aantal jaar werkt Adsensys samen met Enapter waardoor er ruim voldoende kennis en kunde aanwezig is om systemen te kunnen ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Volledig modulair samen te stellen naar behoefte en kwaliteit.

De Powercore indoor cabinet wordt samengesteld op basis van behoefte en benodigde waterstof of elektriciteit.
De kast wordt volledig aangepast in aantal waterstof generatoren, inclusief waterstof droging (toename kwaliteit tot 99,999% zuiver waterstof) en het vermogen van één of twee brandstofcellen
In een enkele kast kan worden gekozen voor een waterstof productie van 1kg/24uur tot en met maximaal 3kg/24uur en een vermogen van 2,5kW (48VDC) tot maximaal 8kW.
Is dit niet voldoende dan combineren we meerdere indoor cabinets tot een complete oplossing die volledig op uw wensen is afgesteld.

Het innovatieve gratis dashboard geeft u alle informatie omtrent productie snelheid en  gebruikt vermogen, eventueel aangevuld met een weergave van de voorraad geproduceerde waterstof of andere speciale wensen. Alles is voorhanden via een PC met internetverbinding of uw telefoon.

Meer Informatie: Powercore Indoor Cabinet Datasheet

Powercore indoor cabinet

Hoge efficiëntie

Voor de productie van 1000 liter waterstof is circa 4,8kW aan energie benodigd

Modulair te schakelen en op te bouwen

De Powercore indoor cabinet is volledig modulair op te bouwen en uit te breiden met meerdere waterstof generatoren en brandstofcellen of andere componenten

Compleet recyclebaar

Alle gebruikte waterstof generatoren of andere componenten maken geen gebruik van moeilijk verkrijgbare en niet afbreekbare materialen

like-1

Eenvoudige installatie

De Powercore indoor cabinet wordt volledig plug & play opgeleverd met alle benodigde aansluitingen aanwezig op de kast.

Vragen over Waterstof oplossingen?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.