Modulair en schaalbaar

Met een schaalbaar, modulair en innovatief systeem maken wij groene waterstof toegankelijk voor iedereen. Vanaf 2,4 kilowatt tot meerdere megawatt, die tot een oneindig aantal megawatt aan elkaar te koppelen zijn. Hiermee reduceren we de impact van fossiele brandstoffen op het klimaat en dragen we significant bij aan het versnellen van energietransitie. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier. En dat met 99,999% schone groene waterstof.

De voordelen van ons modulaire systeem

De volgende stap zetten in de energietransitie – dát is wat je doet wanneer je waterstof genereert met de schaalbare oplossingen van Adsensys. Onze waterstof producten bestaan uit een kern, die vervolgens in serie wordt geproduceerd. Het resultaat? Een schaalbare en flexibele oplossing. Door de schaalbaarheid zijn de toepassingen bijna eindeloos. Zo vinden we samen altijd een oplossing die naadloos aansluit bij jouw wensen.

Waterstof als fundament van duurzame bedrijfsvoering

Hoe dat precies werkt? Simpel gezegd kun je onze waterstofmodules zien als legoblokken. We kijken wat we nodig hebben en plaatsen vervolgens de juiste blokken (productie, droging, waterbehandeling, watervoorbereiding) in een rek of kast. De systemen worden onderling verbonden en aangesloten, zodat bij oplevering alleen de elektriciteit, water en gaslevering hoeven worden aangesloten.

Vragen over waterstof oplossingen?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Groene waterstof toegankelijk maken voor iedereen. Dat is onze missie door klein te beginnen en zo samen een enorme impact te maken en de energietransitie te versnellen. Wij bewijzen dat het kan voor alle branches en sectoren. Samen de wereld een beetje groener maken? Are you ready?

Adsensys

Korhoenweg 19
4791 RM Klundert
Nederland

T: 0168 382700
E: info@adsensys.nl