Over Adsensys

Overstappen naar Groene Waterstof, voor velen lijkt dit bijna onhaalbaar. Bij Adsensys weten we dat dit, ook op kleinere schaal, wél mogelijk is!

Mega wind- of zonneparken met daarnaast mega waterstof productie faciliteiten lijken dan de eerste oplossing. Echter is de snelheid waarmee deze projecten gerealiseerd moeten worden niet passend bij de strategie van regeringen en ook zeker niet passend bij onze visie om betaalbare, schone, groene waterstof te produceren voor iedere sector.

over adsensys

Wat doen wij dan eigenlijk?

‘Groot denken, door klein te beginnen!’

Adsensys is vakkundig

Door een modulaire gedachte om waterstof op relatief kleine maar schaalbare manier op te wekken zijn door een partner van Adsensys systemen ontwikkeld die snel én seriematig te produceren zijn. De kernen van deze systemen zijn volledig recyclebaar omdat er geen speciale metalen in gebruikt worden  en de systemen zijn gemakkelijk toepasbaar zonder veel aanpassingen in nagenoeg elke applicatie.

Bovenstaand geeft de mogelijkheid om waterstof decentraal op te wekken bij verschillende groottes aan zonneparken en windmolens. Overcapaciteit aan zonne- en windenergie die niet op het elektriciteitsnet kan worden gebruikt kan op deze manier direct worden omgezet naar waterstof. Dit geeft de mogelijkheid om door het gehele land relatief kleine waterstof productie faciliteiten weg te zetten die het energie netwerk ontlasten en vanuit groene energie tezamen grote hoeveelheden groene waterstof kunnen produceren om lokaal te worden toegepast.

Adsensys is allround

Adsensys maakt bovenstaand doel mogelijk door complete oplossingen te bieden voor modulaire waterstof productie, opslag, gebruik én we bieden de mogelijkheid om de opgeslagen waterstof weer als energie terug te geven aan het net. We zorgen voor de engineering van de waterstof projecten, de installatie en het onderhoud.

Wij geloven er in dat we met onze oplossingen kunnen zorgen voor betaalbare groene waterstof en we met groene waterstof, lokaal geproduceerd een significante bijdrage kunnen leveren aan de verkleining van de CO2 footprint. The Future is Now!

Vragen over Waterstof oplossingen?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.