Over Adsensys

Waterstof toegankelijk maken voor iedereen

Adsensys maakt groene waterstof toegankelijk voor iedereen. Dus ook voor jou. Beloofd! Hoe we dat doen? Door complete oplossingen te bieden voor modulaire en schaalbare groene waterstofproductie, opslag en (lokaal) gebruik. Ook kunnen we opgeslagen waterstof als energie terugleveren aan het net. We zorgen voor de engineering, de installatie én het onderhoud van de waterstofprojecten. Are you ready? Lees hieronder meer over onze visie en aanpak!

Onze visie

Het tegengaan van klimaatverandering is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Om onze CO2-voetafdruk te verkleinen en de klimaatdoelen van 2030 te halen, is de energietransitie noodzakelijk. Adsensys draagt zijn steentje bij. We creëren een leefbare wereld, powered by groene waterstof. We maken groene waterstof betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. We delen kennis over de mogelijkheden en voordelen van groene waterstof. En we bieden kant- en klare oplossingen voor (interne) logistiek, met een modulair en schaalbaar waterstofsysteem dat 99,9% schone waterstof produceert en opslaat.

Onze aanpak

Grote impact maken door op kleine schaal waterstof op te wekken – dát is de kern van onze aanpak.

Door in heel Nederland ( en natuurlijk ook daarbuiten! ) relatief kleine waterstofproductiefaciliteiten op te zetten, kunnen we grote hoeveelheden groene waterstof produceren die lokaal kunnen worden toegepast.

Zo wordt ons totale energienetwerk ontlast. En kan overcapaciteit aan zonne- en windenergie die niet op het net kan worden gebruikt, direct worden omgezet naar waterstof.

Dit doen we met systemen die snel en seriematig zijn te produceren en volledig recyclebaar zijn, omdat hierin geen speciale metalen worden gebruikt. De systemen zijn bovendien zonder al te veel aanpassingen toepasbaar in nagenoeg elke applicatie. Zo kunnen we waterstof decentraal opwekken bij zonneparken en windmolens van diverse groottes.

Vragen over Waterstof oplossingen?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Groene waterstof toegankelijk maken voor iedereen. Dat is onze missie door klein te beginnen en zo samen een enorme impact te maken en de energietransitie te versnellen. Wij bewijzen dat het kan voor alle branches en sectoren. Samen de wereld een beetje groener maken? Are you ready?

Adsensys

Korhoenweg 19
4791 RM Klundert
Nederland

T: 0168 382700
E: info@adsensys.nl