Veehouderij

Veehouders spelen een cruciale rol in de energietransitie en het behalen van de Nederlandse klimaatdoelen voor 2050. Adsensys zet zich in voor de productie van groene waterstof op boerderijen door middel van kleinschalige elektrolyse. Dit maakt decentrale waterstofproductie mogelijk en helpt de agrarische sector verder te verduurzamen. En het goede nieuws is: dankzij de OWE-subsidieregeling is dit voor boeren en tuinders nog aantrekkelijker.

Zo gebruik je groene waterstof in je bedrijfsvoering

Hoe benut je opgewekte energie binnen je bedrijfsvoering, als de energie niet direct bruikbaar is of geleverd kan worden aan het elektriciteitsnetwerk? Neem een , dat de laatste technologie├źn toepast en gebruikmaakt van melkrobots. De energie uit zonnepanelen wordt geproduceerd tussen 8:00 uur en 20:00 uur. De melktijden, die leiden tot een hogere energievraag van het veebedrijf, zijn tussen 6:00 uur en 9:00 uur en tussen 19:00 uur en 21:00 uur. Dit sluit niet volledig aan op de productiemomenten van de energie.

Productie van groene waterstof biedt uitkomst. Dit kan eenvoudig lokaal worden geproduceerd, plaatselijk worden opgeslagen en op een later moment worden omgezet naar energie. Niet alleen voor met melken, maar ook als brandstof voor de machines of het opwekken van warmte.

Vragen over Waterstof oplossingen?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Groene waterstof toegankelijk maken voor iedereen. Dat is onze missie door klein te beginnen en zo samen een enorme impact te maken en de energietransitie te versnellen. Wij bewijzen dat het kan voor alle branches en sectoren. Samen de wereld een beetje groener maken? Are you ready?

Adsensys

Korhoenweg 19
4791 RM Klundert
Nederland

T: 0168 382700
E: info@adsensys.nl