Waterstof electrolyser

Adsensys voorziet u graag in advies en levering van producten om uw waterstof productie systeem te verwezenlijken. Als gecertificeerd partner van Enapter leveren we tevens complete waterstof productie systemen vanaf 0,5Nm3/uur tot en met schakelbare 210Nm3/uur units in bijvoorbeeld een 40ft zee container. We hebben inmiddels ervaring met het opslaan van de geproduceerde waterstof en het wederom gebruiken van de geproduceerde waterstof. Staat uw oplossing of wens er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken, door de modulaire bouw van onze systemen hebben we nagenoeg altijd een passende oplossing.

Enapter EL 2.1

De EL 2.1 is de laatste ontwikkeling op het gebied van standaardisatie. Het kleine design en eenvoudige integratie mogelijkheden maken dit systeem buitengewoon geschikt voor kleinschalige productie van waterstof, maar ook voor grootschalige productie is deze oplossing zeker geschikt. Daarnaast is het systeem geschikt voor on-site productie van waterstof voor eigen gebruik en energie opslag.

Enapter EL 2.1

Enapter DRY 2.1

De ENAPTER DRY 2.1 maakt het mogelijk 1 of meerdere waterstof elektrolysers te koppelen aan een droger. Hierdoor wordt het mogelijk water, wat ontstaat tijdens de productie van waterstof uit energie en water, te verwijderen zodat een uiterst zuivere vorm van waterstof ontstaat. De maximale capaciteit van de droger is vijf elektrolysers.

Enapter DRY 2.1
AEM Multicore

AEM Multicore

De kant-en-klare AEM Multicore van Enapter is goedkoper dan PEM-elektrolysers van vergelijkbare grootte (en vergelijkbaar met alkalinesystemen), en verenigt het beste van waterelektrolysetechnologieën. De AEM Multicore staat aan de top van het veld voor een snelle reactie op intermitterende belasting van hernieuwbare energie en produceert in elke context hoogwaardige waterstof met een hoog rendement.

AEM MultiCore
AEM Cluster 60

AEM Cluster 60

De AEM Cluster oplossingen zijn volledig geautomatiseerd en op afstand bedienbaar door middel van het energiebeheersysteem. De 30ft. container heeft alles wat nodig is voor de productie van waterstof reeds geïnstalleerd zodat de container enkel hoeft te worden aangesloten met ontluchting en spoelleidingen, watertoevoer, waterstof afvoerleidingen en een netaansluitingen.

AEM Cluster 60

Hydrogen Cabinet Indoor

Onze hydrogen Cabinet indoor is een waterstof productie unit voor indoor installatie. Volledig modulair op te bouwen waterstof productie systeem met alle toebehoren in een 19″ kast voor indoor plaatsing. Maximaal 5 waterstof generatoren of geïntegreerd met waterstof droger voor een hogere kwaliteit waterstof. schaalbaar naar wens en koppelbaar tot elk beschikbaar vermogen of wenselijke waterstof productie

Hydrogen Indoor Cabinet
electrolyser-waterstof

Waterstof producten bieden oplossing

Waterstof genereren met de schaalbare oplossingen van Adsensys zorgen ervoor dat u de volgende stap kunt zetten in een energietransitie. Onze waterstof producten bestaan uit een kern, die vervolgens in een serie worden geproduceerd. Resultaat? Een schaalbare en flexibele oplossingen. Daarmee zijn de toepassingen bijna eindeloos en denken we graag mee over een passende waterstof oplossing.

Waterstof als fundament van een duurzame bedrijfsvoering

De waterstof generatoren zijn opgebouwd in modules, waardoor we de productie van waterstof volledig op maat kunnen afstemmen. De oplevering van uw waterstof systeem is kant-en-klaar, dat betekent dat u alleen nog de elektriciteit, water en gaslevering hoeft aan te sluiten. Bekijk onze verschillende producten en neem gerust contact op voor een implementatie op maat.

Neem contact op