Waterstof voor iedereen

Gebouwde omgeving

Het toepassen van groene waterstof in de gebouwde omgeving gaat niet van de ene op de andere dag. Adsensys spant zich actief in voor het onderzoeken van manieren om dit te doen. Onder meer in het Zuid-Hollandse Rozenburg, waar in juni 2019 het eerste waterstofproject voor woningverwarming officieel startte. Lees hieronder meer over dit project.

Meer informatie

Glastuinbouw

In de glastuinbouwsector kan winst behaald worden op het gebied van duurzaamheid. Groene waterstof kan hierbij een belangrijke rol spelen. Denk aan duurzame energievoorziening en seizoensgebonden energieopslag. Maar ook aan CO2-bemesting en meststoffenproductie. Zo kan groene waterstof de duurzaamheid, efficiëntie en concurrentiepositie van de glastuinbouwsector aanzienlijk verbeteren, terwijl het tegelijkertijd bijdraagt aan een lagere milieu-impact.

Meer informatie

Industrie en productie

Bij diverse processen in de industrie en productiesector speelt waterstof traditioneel al een belangrijke rol. Maar deze rol kan nog veel groter. Bijvoorbeeld bij kleinere bedrijven die gebruikmaken van proceswarmte. De toegepaste techniek is klaar, dus waar wachten we nog op? Met elkaar hebben we dé kans om de Nederlandse industrie te vergroenen!

Meer informatie

Logistiek

Groene waterstof, geproduceerd met behulp van hernieuwbare energiebronnen, heeft de potentie om een gamechanger te worden in de interne logistiek. Deze opkomende technologie biedt een duurzame oplossing voor de uitdagingen waarmee de logistieke sector wordt geconfronteerd, zoals de behoefte aan milieuvriendelijke brandstoffen en de noodzaak om de CO2-uitstoot te verminderen. Groene waterstof is de veelbelovende energiebron voor het aandrijven van voertuigen, machines en apparatuur binnen de logistieke industrie.

Meer informatie

Tankstations

In ons streven naar schonere, duurzame(re) mobiliteit en emissievrij transport spelen tankstations een cruciale rol. Zij voorzien een breed scala aan voertuigen van brandstof en worden daarmee integraal onderdeel van onze groene mobiliteitsinfrastructuur.

Meer informatie

Tuinbouw / akkerbouw

Nederland wil in 2050 volledig overgestapt zijn op het gebruik van hernieuwbare energie. De kan hier een belangrijke rol in spelen. Decentrale productie van groene waterstof, en het gebruik hiervan, is namelijk direct te integreren in de bedrijfsvoering van agrarische ondernemingen. De voorsprong die deze bedrijven hebben op andere ondernemingen in Nederland kan nog veel beter worden benut.

Meer informatie

Veehouderij

Veehouders spelen een cruciale rol in de energietransitie en het behalen van de Nederlandse klimaatdoelen voor 2050. Adsensys zet zich in voor de productie van groene waterstof op boerderijen door middel van kleinschalige elektrolyse. Dit maakt decentrale waterstofproductie mogelijk en helpt de agrarische sector verder te verduurzamen. En het goede nieuws is: dankzij de OWE-subsidieregeling is dit voor boeren en tuinders nog aantrekkelijker.

Meer informatie

Vragen over Waterstof oplossingen?

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Groene waterstof toegankelijk maken voor iedereen. Dat is onze missie door klein te beginnen en zo samen een enorme impact te maken en de energietransitie te versnellen. Wij bewijzen dat het kan voor alle branches en sectoren. Samen de wereld een beetje groener maken? Are you ready?

Adsensys

Korhoenweg 19
4791 RM Klundert
Nederland

T: 0168 382700
E: info@adsensys.nl