Haalbaarheidsonderzoek : Waterstof als oplossing voor de interne Logistiek

Adsensys presenteert met trots dat zij voor Heftruckcentrum Post een haalbaarheidsonderzoek heeft mogen uitvoeren naar de mogelijkheden van een waterstofsysteem voor de interne logistiek. Geweldig dat Heftruckcentrum Post verduurzaming zo hoog op de agenda heeft staan!

In dit haalbaarheidsonderzoek is op een gestructureerde manier onderzocht én berekend in hoeverre een waterstofsysteem haalbaar en uitvoerbaar is en kan voldoen aan alle wensen en eisen van de opdrachtgever.

Aan het einde van dit haalbaarheidsonderzoek heeft Adsensys aan Heftruckcentrum Post een rapport overhandigd zodat de bevindingen gepresenteerd kunnen worden aan de belangrijkste stakeholders.

In dit haalbaarheidsonderzoek zijn onderstaande vragen behandeld en uitgewerkt:

  1. Adsensys onderzocht de mogelijkheden voor het ombouwen van nieuwe en gebruikte batterij gevoede Heftrucks naar een waterstof aandrijving.
  2. Adsensys onderzocht de maximale mogelijkheden voor zelf produceren van Waterstof voor Heftruckcentrum Post.
  3. Adsensys heeft onderzoek gedaan naar wat er nodig is om de geproduceerde waterstof ten gunste van hun ( Heftruckcentrum Post ) klanten te kunnen leveren.
  4. Adsensys onderzocht de mogelijkheden en benodigdheden voor een eigen demo installatie voor waterstof aangedreven heftrucks.
  5. Adsensys heeft onderzocht en uitgewerkt welke technische componenten er nodig zijn om er voor te zorgen dat er een continu productieproces plaats vindt. Deze uitwerking is inclusief afleversysteem.
  6. Adsensys werkt voor Heftruckcentrum Post de businesscase uit.

Uit dit onderzoek is wederom positief naar voren gekomen wat er allemaal al wél kan met Waterstof!

Benieuwd naar wat een Waterstofoplossing voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op via: info@adsensys.nl of bel ons op: +31 0168 38 27 00

Are you ready?

Gerelateerde berichten

Groene waterstof toegankelijk maken voor iedereen. Dat is onze missie door klein te beginnen en zo samen een enorme impact te maken en de energietransitie te versnellen. Wij bewijzen dat het kan voor alle branches en sectoren. Samen de wereld een beetje groener maken? Are you ready?

Adsensys

Korhoenweg 19
4791 RM Klundert
Nederland

T: 0168 382700
E: info@adsensys.nl